www.smith-co.dkStart > Firma profil

  Firma profil

 Smith & Co.:

I mere end 30 år har Smith & Co. beskæftiget sig med salg og service i emballage branchen. Trevor Smith som var Englænder, etablerede firmaet med en række engelske agenturer i 1972. Firmaet drives i dag af anden generation i familien. Produkt sortimentet er løbende blevet tilpasset for at sikre tidssvarende løsninger. Vort primære agentur er dog stadig, som da firmaet blev grundlagt, aftapningshaner fra Worldwide Dispensers.

 Worldwide Dispensers:

Worldwide Dispensers (WD) er en af verdens førende producenter af kvalitets aftapningshaner og tilbehør i sprøjtestøbt plast.  WD blev ISO 9001 certificeret i 1994.

WD har opnået international anerkendelse for innovation og nyskabelser. Er blevet tildelt "the Queen’s Award for Enterprise in International Trade", og vundet talrige "Worldstar" og "Starpack" priser. Deres produktions- og testfaciliteter sikrer at alle aftapningshaner og tilbehør fremstilles med absolut højeste præcision. Det er derfor WD leverer løsninger til aftapning af væsker til mange af verdens førende firmaer. Og derfor ses deres produkter overalt på kendte brands og emballage løsninger.

Deres produkter inkluderer plastik aftapningshaner, vandhaner, haner til tromler, manchetter, ventiler, fittings og mundstykker.

Deres udvalg er designet til en bred vifte af beholdere herunder: Bag-In-Box, Cubitainers®, dunke, blæse støbte flasker, metaldåser, metal- og plastiktromler og IBC systemer. Marked for flydende væsker som produkterne henvender sig til er meget stort og dækker blandt andet vin, juice, vand, regnvand, hjemmebryg, spiseolier og eddiker, sovse, smagsstoffer og dufte, flydende vaske- og skyllemidler, rense kemikalier, Agro kemikalier, veterinære og industrielle kemikalier.

Beliggende i storbyen London, blev WD i 1956 opkøbt af DS Smith Group, som er en af Europas største producenter af papir og pap.

I 1999 skiftede Waddington and Duval navn til David S. Smith Worldwide Dispensers, for at signalere at de er en del af denne internationale gruppe. Men også for at opnå navnebeskyttelse. Den 17. september 2001 skiftede de navn til deres nuværende; Worldwide Dispensers.

I februar 2000 erhvervede DS Smith firmaet Formative Engineering, en Amerikansk virksomhed som har specialiseret sig i produktion af præcisions sprøjtestøbte komponenter til anvendelse i forbindelse med væsker i mad produktion og den medicinske og biotekniske sektor. Disse udvidelser sikre at Worldwide Dispensers kan forstærke deres globale services til kunderne.

 DS Smith Plc Gruppen:

WD er en del af plastik divisionen i DS Smith Plc gruppen.

DS Smith Plc (www.dssmith.uk.com) er en international gruppe som fokusere på produktion af emballage papir og fabrikation og distribution af kontor artikler. Gruppen har en førende markeds position på de forskellige områder:

  • Emballage til pakning og aftapning af væsker
  • Retur plastikemballage og logistik
  • Fremstilling af genbrugs papir
  • Bølgepap emballage
  • Kontorartikler - en gros
  • Fremstilling af konvolutter, bøger og underlag

DS Smith Plastics (www.dssmith-plastics.com) er en kerne division i DS Smith gruppen. De tilbyder omfattende fremstilling af Bag-in-Box systemer.


© 2013 Smith & Co.
Del ! |
 
Terms of Use.